Preturi servicii de intretinere si reparatii aer conditionat

Deplasarea si constatarea sunt gratuite la fel si consultanta oferita de specialistii nostri.

 

Preturi servicii aparate aer conditionat

Este necear sa faceti o revizie verificare aer conditionat cel putin la inceputul fiecarei veri, astfel incat polenul, praful si mizeria sa fie inlaturate din interiorul aparatului si de pe filtrele acestuia.

 

Curatare igienizare aer conditionat
Informatii utile:


  • Nu ignorati niciodata procedura de curatare igienizare aer conditionat deoarece astfel va veti apara de probleme de sanatate si veti asigura o durata de viata mai mare aparatului folosit de dvs.
  • Doar operatiunea de curatare igienizare aer conditionat asigura un aer curat si sanatos in locuinta sau biroul dvs. Lucram cu cele mai noi tehnologii in domeniu si suntem apreciati de clienti datorita profesionalismului nostru.
  • Serviciul de curatare igienizare aer conditionat are efecte benefice asupra aparatului, caci ii sporeste capacitatea de racire a aerului si reduce consumul de energie electrica a acestuia.
  • Lucram in cele mai bune conditii si oferim multe avantaje clientilor nostri la curatare igienizare aer conditionat. Ne ocupam atat de partea interna, cai si de cea externa a aparatului de aer conditionat.

Abonati-va la siteul nostru pentru noutăți!

⭐🌟⭐⭐⭐
 
Call Now Button